Het was de perfecte oplossing

Beste Hans, wat is je website mooi geworden! We willen via deze weg laten weten dat we na 2 jaar, nog steeds erg blij zijn met onze trouwsieraden. Toen we voor de eerste afspraak voor trouwringen kwamen, werden we hartelijk ontvangen. Op basis van onze ideeen werden er meteen wat schetsen gemaakt.

Na wat vragen en discuseren, kwam er ineens een heel ander idee. Omdat Gert-Jan met zijn handen werkt en de vriendschapsring alleen met speciale gelegenheden om had, veranderde het idee van trouwringen, naar een ring en een ketting. Al ging het omdoen van de ketting bij de ceremonie wat moeizaam, het was de perfecte oplossing! De ketting gaat nooit af.

Heel erg bedankt! Gert-Jan en Astrid

Astid en Gertjan juni 7, 2016

Zeer creatieve vondst en geweldig afgewerkt

Ik had zelf een mooi idee voor een trouwketting: een J met onder aan de krul de overgang naar de S.  Ik vond mezelf wel creatief. Hans vroeg of hij even mocht schetsen en kwam tot het reslutaat wat je hier op de foto ziet.

Er zit veel symboliek in zijn ontwerp; het lijkt alsof de letters (de hoofdletters van onze voornamen) tegen elkaar aan zijn 'geplakt'. We  zijn met elkaar verbonden. Soms is de ene letter meer zichtbaar dan de ander. We zijn verschillend, de ene letter is rood goud, de andere geel goud. We draaien om elkaar en zijn zo bij elkaar. Sprankelend en zeer mooi. Een zeer creatieve vondst en geweldig afgewerkt.

Dank je wel, Jaap van Deursen

Jaap van Deursen juni 7, 2016